Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hasan Fisso 2 Herkes Izlesin Diye YouTube ‘de

Yayınlanma Tarihi : 17.07.2024 08:55 Bu haber 94 defa okundu

6 Şubat depremi öncesi Arapça skeçleri ve Arapça komedi filmi Hasan Fisso serileri ile hayranlarını kahkahaya boğan ünlü fenoman Meriç Gültekin, Asrın felaketi sonrası bir an olsun ayrılmadığı memleketinde depremzedelerin yardımına koşması ile tüm gönüllere girmeye başaran bir isim oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hasan Fisso 2 Herkes Izlesin Diye YouTube ‘de

Ünlü fenomen Meriç Gültekin şimdide depremzedelere bir nebze de moral olması babında gülümseten desteği ile gündemde.Hasan Fisso 2 Herkes Izlesin Diye YouTube ‘de

Son dönemin çok güldüren Arapça komedi filmi Hasan Fisso 2 Meriç Gültekin’in dünyanın her yerinden takipçisi olan  Youtube kanalı MERİÇ GÜLTEKİN MINNINA sayfasında yayında.

Yapımcılığını Meriç Gültekin’in üstlendiği, yönetmenliğini ise Berkan Aktepe ve Meriç Bucak’ın yaptığı “Hasan Fisso 2” filmi günden güne artan izleyici kitlesi ile dikkatleri üzerinde topladı.

Deprem bölgesinde yaşayan insanlara moral ve motivasyon sağlamak için Youtube kanalında gerçekleşen Hasan Fisso 2 filminin izlenme sayısının beklendiği gibi olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ünlü fenomen Meriç Gültekin açıklamasında:” Biz zamanlar sinema salonlarında kapalı gişe oynattığımız Hasan Fisso 2 herkes izleyebilsin diye Youtube kanalımızda. Gittiğimiz yerlerde aldığımız olumlu dönüşler ne denli doğru bir hamle yaptığımızı gösteriyor bizlere. Bir nebzede olsa depremzede vatandaşlarımıza moral motivasyon sağlıyorsak ne mutlu bizlere.

Hasan Fisso 2 filmimizi izlemek isteyen herkesi Youtube kanalım MERİÇ GÜLTEKİN MINNINA’ya bekliyoruz.” dedi.

 Hasan Fisso 2 için link    https://www.youtube.com/watch?v=1fxfOiuon7U

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol