Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Halil Toysal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi : 18.07.2023 10:38 Bu haber 142 defa okundu

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Toysal ailesinin kıymetli büyüğü Halil Toysal dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Halil Toysal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatayspor’un da eski teknik direktörlerinden, Ankaraspor’un teknik direktörü Bayram Toysal’ın babası olan Merhum Halil Toysal’ın cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze töreninde  Hatay Protokolü,  Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Spor,Siyaset , İş Dünyası,akraba ve sevenleri Toysal ailesinin acısına ortak oldular.

Merhum Halil Toysal için taziyenin iki gün Mezarlık Kompleksi Taziye yerindee alınacağı bilgisi verildi.

Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Bayram Toysal açıklamasında : “Babam sağlığına dikkat ederdi, o yüzden de kolay kolay hastalanmazdı. Geçtiğimiz  gece aniden ateşlenmiş ve titreme gelmiş. Hastaneye kaldırılıyor, maalesef burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayatta tek tutunacak dalımızdı, Allah rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun.Cenaze törenimizde bizleri yalnız bırakmayarak acımıza ortak olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Merhum Halil Toysal’a Allah’tan rahmet diler, başta Bayram Toysal hocamız olmak üzere kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol