Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HAL ESNAFI DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ

Yayınlanma Tarihi : 18.04.2016 00:00 Bu haber 1134 defa okundu

Antakya Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği geçtiğimiz haftasonu Harbiye Hidro tesislerinde hal esnafı ve dernek yönetimiyle dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HAL ESNAFI DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLEDİ

Dayanışma yemeğine Antakya Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Bal, yönetim kurulu üyeleri; Sabahattin Bal, Adnan Berber, Selahattin Nurlu, Fevzi Mansuroğlu, Fehmi Sıkar, Zafer Şahutoğlu, Rıdvan Gül, Yusuf Düşer ile hal esnafı ve aileleri katıldı.

FEHMİ SIKAR: SEBZE HALİ BİZE YAKIŞMIYOR

Hep beraber yenen yemeğin ardından konuşan Antakya Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği yönetim kurulu üyesi Fehmi Sıkar, “Tatili olmayan, gecesini gündüzüne katan, emekçi, kardeşlerimizle bu gecede bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Bu sebze hali bize yakışmıyor. Zor şartlarda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geniş, rahat ortamda çalışmak bizlerin de hakkıdır. Umuyorum geleceğimiz aydınlık olur. Bu akşam aramızda olan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MUSTAFA BAL: BERABER OLURSAK SORUNLARI ÇÖZERİZ

Sıkar’ın konuşmasının ardından Antakya Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Bal ise şunları söyledi, “Sebze hali esnafı olarak bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Sıkıntılarımız haddinden fazladır. Ama birlik olursak çözemeyeceğimiz sorunlar yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgiyle selamlıyorum.”

Dayanışma gecesinde konuşmaların ardından davetliler çalan müzikler eşliğinde oynayıp eğlendiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol