Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Haksızlık er ya da geç sona erecek

Yayınlanma Tarihi : 29.10.2016 00:00 Bu haber 614 defa okundu

Samandağ Eğitim Sen, ‘50. Oturma Eylemini’ gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Haksızlık er ya da geç sona erecek

Samandağ Eğitim-Sen Şubesi tarafından Abdullah Cömert Parkında yapılan ‘Oturma Eylemi’nde şu açıklama yapıldı:

“Tam 50 gündür haksız, hukuksuz ve keyfi nedenlerle görevlerinden, öğrencilerinden uzaklaştırılmış öğretmenleriz. Tam 50 gündür ne dilekçelerimize cevap ne de adalet talebimize bir olumlu karşılık bulabilmiş değiliz.

Ha bu gün ha yarın diyen nice siyasetçinin, seçilmişin vb. aksine bu gün de mesleki onurumuz ve gasp edilen ekmeğimiz için, öğrencilerimiz için alandaydık. Hem de ne ile suçlandığımız tarafımıza halen dayanakları ile sunulmuş değil.

İstenen, hakkın yerini bulması ise yargıdan kaçmadığımızı defalarca dile getirdik. İstenen, gerçeğin açığa çıkması ise daha önce iki defa ifadelerimiz alındı hem de 6 ay önce. İstenen, cevap ise itirazlarımızı 2 ay önce yaptık ve itirazımıza cevap bile verilmiş değil. Hukuksuzluk, haksızlık ve keyfilik er ya da geç sona erecek. Bunun gecikmiş olması bizleri haklı mücadelemizden asla vazgeçiremeyecek.  Bizlere tek seçenek bırakılmışsa adı direnmek olan, bizler de direneceğiz. Ta ki adalet yerini bulana, öğrencilerimize kavuşana ve gasp edilen ekmeğimiz bizlere iade edilene dek ve son arkadaşımıza kadar.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol