Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hac’dan Dönen Genel Müdür Cengiz Yıldız'a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : 12.07.2024 08:10 Bu haber 116 defa okundu

AK Parti'de iki dönem milletvekili adayı olan, sonrasında Antakya Belediyesi İnşaat Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Yıldız'a, Hac farizesini yerine getirerek döndüğü için tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hac’dan Dönen Genel Müdür Cengiz Yıldız'a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

AK PARTİ HATAY İL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKHAN ORÇUN GENÇKOL VE İŞ İNSANI TEVFİK TEMİZ'DEN TEBRİK ZİYARETİ

AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Gökhan Orçun Gençkol ve İş insanı Tevfik Temiz, Hac vazifesinden dönüşü vesilesiyle Antakya Belediyesi İnşaat Anonim Şirketi Genel Müdürü Cengiz Yıldız'a tebrik ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

BU ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Genel Müdür Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hac vazifemiz için gittiğimiz kutsal topraklardan, Hac farizamızı yaparak döndük ve görevimizin başına geçtik. O kutsal yerlerde ibadet etmek insana bambaşka bir duygu veriyor. Çok mutluyum. Beni ziyarete gelen herkese teşekkür ediyorum. Allah tüm Müslüman kardeşlerimize de oraya gitmeyi nasip etsin. Göreve başladığımız andan itibaren Antalya'mız için neler yapabiliriz diye düşündük, Projeler hazırladık. Yakında projelerimizi de açıklayacağız. Hep birlikte bu şehri ayağa kaldırmak ve vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için gece gündüz demeden üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol