Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÜZELLMANSUR ULUSAL SEMİNERDE

Yayınlanma Tarihi : 07.05.2016 00:00 Bu haber 1082 defa okundu

30 Nisan- 1 Mayıs günlerinde yurtta konusunda en yetkili bilimsel dernek konumunda bulunan Tıbbi Ultrasonografi Derneği tarafından Antalya Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda hekimlere yönelik Obsterik ( Hamile ) Ultrasonografi kursu düzenlendi.  Bu organizasyonda her ilden gelen hamile ultrasonu eğitimi için hekimler yer aldı. Tıbbi Ultrasonografi Derneği tarafından hamile Ultrasonu konusunda yurtta en deneyimli üniversitelerden eğitimcilerle birlikte bu konuşmacı hocaların arasında Antakya Devlet Hastanesinde görev yapan Radyoloji Uzmanı Dr. İsmail Güzelmansur da davet edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÜZELLMANSUR ULUSAL SEMİNERDE

GÜZELLMANSUR, SAKAT BEBEK DOĞMAMASI İÇİN ÇALIŞIYOR

Ana rahminde ceninin daha ilk ayında sakatlık teşhisini ultrasonongrafi cihazı ile konulabilmekte, ancak bu kadar erken dönemde teşhis koymak uzmanlık gerektiriyor. Dr. Güzelmansur bu konuda uzmanlaşan nadir hekimler arasında olup ana rahminde sakatlık teşhisi konundan hayatını adadığı bildirildi. Şehir dışından bile kendisine hasta geldiğini belirten Dr. Güzelmansur’un hedefi hiçbir annenin hiçbir sakat bebek doğurmaması için gece gündüz çalıştığını ifade etti.

Dr. Güzelmansur 2002 yılında Antakya Doğumevi Hastanesinde çalıştığı, sonradan Mozaik Hastanesi ve şimdi da Antakya Devlet Hastanesinde Radyoloji Uzmanı olarak görev yaptığı bildirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol