Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gurbetçi Işinsanı Hasan Toper, İtalya'dan Hatayspor'a Bedelsiz Golcü Oyuncu önerdi

Yayınlanma Tarihi : 14.08.2023 19:07 Bu haber 201 defa okundu

Hataylı gurbetçi işinsanı Hasan Toper, İtalya'nın Lumezzane takımında forma giyen Tijani Jallow'u Hatayspor'a bedelsiz olarak hediye etmek istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gurbetçi Işinsanı Hasan Toper, İtalya'dan Hatayspor'a Bedelsiz Golcü Oyuncu önerdi

Almanya'da yaşayan işinsanı Hatay-Kırıkhanlı Hasan Toper, Süper Lig'de ilimizi başarıyla temsil eden Atakaş Hatayspor'a 22 yaşındaki golcü oyuncu Tijani Jallow'u hiçbir karşılık beklemeden transfer etmek istedi.

Gambiya asıllı golcü oyuncunun videolarını ve CV'sini Hatayspor yöneticilerine gönderdiğini belirten Hasan Toper, "Benim amacım kulübe destek olmaktır. Bunu yaparken de asla bir beklenti içerisinde olmadım. Dostlarım araclığıyla bana önerildi, bende Hatayspor Kulübümüze oyuncu ile ilgili görüntüleri ve geçmişiyle alakalı CV'sini gönderdim. Eğer uygun görülürse uçak bileti dahil tüm masraflarını karşılayacağımı söyledim. Onursal Başkanımız Lütfü Savaş beyi de aradım, ulaşamadım. Hatayspor'dan da hiçbir dönüş olmadı" diye konuştu.

PAYLAŞMAK, DESTEK OLMAK BİZİM GENLERİMİZDE VAR

Hasan Toper, 6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası da defalarca Hatay'a geldiğini belirterek, "Bizler zor günde birlik ve beraberlik içerisinde olmazsak, başka hangi günde olacağız. Paylaşmak, destek olmak bizim genlerimizde vardır" dedi.

Hasan Toper, yeni sezonda taraftar olarak her zaman Hatayspor'un yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol