Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Güneş Hepimiz Için-şiir&söyleşi

Yayınlanma Tarihi : 27.09.2024 06:39 Bu haber 40 defa okundu

Samandağ Belediyesinin düzenlemiş olduğu 4.Geleneksel Kitap Fuarı kapsamında birbirinden değerli yazar, şair ve kitapları yer alıyor. Hz. Hızır Parkı'nda (Deniz Sitesi) standların yer aldığı kitap fuarı 29 Eylül 2024 tarihine kadar açık kalacaktır.

Paylaş Paylaş Paylaş
Güneş Hepimiz Için-şiir&söyleşi

Samandağ Belediyesi Belediye Başkanı Emrah Karaçay'ın davetlileri olarak 28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 16:00'da Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı Nebih Nafile'nin moderatörlüğünde şiir ve söyleşi programı düzenlenecek. Programa, Koaceli'den gazeteci-şair Ruhan Odabaş, Ankara'dan eğitimci-şair Turgay Kaçan ve eğitimci-şair, müzisyen Nebih Nafile katılım sağlayacaklardır. Samandağ'ında yaklaşık yirmi yıl "Umudun Sesi" adlı radyo programını hazırlayıp canlı sunan Nebih Nafile; "Depremin Ardından Yaşamak" hepimiz için çok zor oldu. Ve hâlâ zorluğunu yüreklerimizde hissediyoruz. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz şiir-söyleşi etkinliğimizde yanımda yer alan şair dostlarım Ruhan Odabaş ve Turgay Kaçan birçok Hataylı depremzede aileye Ankara ve Kocaeli'de kucak açıp maddi, manevi yardımlarını esirgemediler. Kendim ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. 

Tüm Samandağ halkını, gençlerimizi ve bütün kitapseverleri 20-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen "Samandağ Belediyesi 4.Geleneksel Kitap Fuarı" etkinliklerinde toplanmasını sağlayan başta Samandağ Belediyesi Belediye Başkanımız Emrah Karaçay Beye ve emek veren canlara teşekkür ediyorum. Hepimiz bir arada olduğumuzda daha güzel, daha güçlü olabiliriz. Cumartesi günü dostlarımızı görmek ümidimle.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol