Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÜNDEN GÜNE BORCUMUZ BÜYÜYOR

Yayınlanma Tarihi : 11.05.2016 00:00 Bu haber 1021 defa okundu

Hatayspor Kulübü Başkanı Aydın Toksöz, Hatayspor’un 13 milyon lira gibi bir borcu olduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÜNDEN GÜNE BORCUMUZ BÜYÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde düzenlenen basın toplantısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz ve basın mensupları katıldı.

SAVAŞ: HATAYSPOR TESİSLERİNİ İSTEDİK, BİZE VERİLMEDİ

Toplantıda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yaptığı çalışmalar hakkında şu bilgileri aktardı: “Hatayspor’a bu yılın ilk 20 haftası dışında geçmiş 7 yılda sürekli destek verdim. Ancak şu an Hatayspor’un 13 Milyon lira gibi bir borcu var. Bu şartlarda kulübü idare edemeyiz. Başka bir kulübü alıp onun isim değişikliğiyle lige devam ettirebiliriz. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Hatay’da sporu kalkındıracaksak eski yöneticilerin ve ben Hataylıyım Hatayspor’u seviyorum diyenlerin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Tesisleri istedik ancak bize verilmedi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne devredildi. 13 Milyonluk borç ile bu kulübe destek veremeyiz. Konunun bir şekilde çözülmesi için görüşmeleri ve arabuluculuğu da yapmaya hazırım ancak Hatayspor’dan alacağı olanlarında taşın altına elini koyması lazımdır. Yoksa her alacağı olanlar parasına yüzde 25 faiz istiyor. Bu şekilde kulüp yönetilemez. Herkes sorumluluk almalıdır.”

TOKSÖZ: BORCA HER AY 100 BİN LİRA FAİZ EKLENİYOR

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz ise yaptığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu: “Hatayspor’un şu an net borcu 12 Milyon 610 bin liradır. Bunun 8 Milyon lirası eski başkan ve yöneticileredir. Diğer borçlarla birlikte toplam borç 13 Milyon lirayı aşıyor. Gelirimiz yok,  günden güne de borcumuz büyümektedir. Geçmiş dönemden alacağı olan başkanlardan birinin alacağına her ay faiz olarak 100 bin lira eklenmektedir. Bu şekilde kulüp yönetilemez. Konunun çözümü için çalışacağız. Yakın dönemde genel kurul için girişimlerde bulunacağız. Hatayspor’u yönetmeye talip olanları göreve bekliyoruz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol