Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gündemde Bakanlık Yok, Gündem De Sadece Hatay’ı Ayağa Kaldırmak Var!

Yayınlanma Tarihi : 06.10.2024 04:48 Bu haber 24 defa okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, sosyal medya üzerinden hakkında “Adalet Bakanı” olacak iddialarına “Benim ne böyle bir talebim var, ne de bir beklentim var. Gündemimiz de sadece Hatay’ı ayağa kaldırmak var” diye cevap verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gündemde Bakanlık Yok, Gündem De Sadece Hatay’ı Ayağa Kaldırmak Var!

Adem Yeşildal, kamuoyunda yer alan spekülasyon haberlere açıklama yaptı.

Şu anda gündemlerinde sadece ‘Hatay’ olduğunu açıklayan AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Önceliğimiz ve tek gündemimiz Hatay’ı ayağa kaldırmak, başka da bir gündemimiz yok. Benim ne Bakanlık gibi ne bir talebim ne de bir beklentim vardır. Şu an Hatay’ımızı nasıl daha çabuk ayağa kaldırırız, vatandaşlarımızı kalıcı ve güvenli konutlarına bir an önce nasıl yerleştiririz, esnaflarımızı iş yerlerine bir an önce nasıl kavuşturup tekrar şehrimizin ekonomisine canlılık katarız çabası içerisindeyim. Bizim 6 Şubat’tan bu yana tek ve en önemli gündemimiz Hatay’ımızdır. Hatay’ımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bakanlarımızla, Cumhur ittifakı milletvekillerimiz ve il başkanlarımız ile birlikte hizmet etme çabasındayız.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol