Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gülbahara doğum günü sürprizi

Yayınlanma Tarihi : 18.09.2016 00:00 Bu haber 740 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar’a oyuncuları tarafından sürpriz ‘Doğum Günü’ kutlaması gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gülbahara doğum günü sürprizi

Defne Çekmece sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasında Ekincispor’u 5-0 mağlup eden Armutlusporlu oyuncular, teknik direktör Sabahattin Yiğitoğlu ve yöneticiler maç sonrası Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar’a özel bir kutlama hazırladılar.

Doğum günü pastasını sahaya getiren oyuncular Başkanları Gülbahar için tempo tutarak, “İyi ki doğdun Başkan Gülbahar” diyerek yeni yaşını kutladılar.

Hazırlanan sürpriz kutlama karşısında şaşkına dönen Başkan Gülbahar, “Sizler benim canlarımsınız. Beni çok duygulandırdınız. Çok teşekkür ediyorum sizlere. İnşallah en büyük kutlamayı sezon sonunda şampiyonluğu yaşayarak kutlayacağız” diye konuştu.

Armutlusporlu yöneticiler, teknik direktör Sabahattin Yiğitoğlu ve oyuncuların alkışları eşliğinde doğum günü pastasını kesen Başkan Gülbahar, ardından oyuncuları ile toplantı yaparak, yeni sezon da başarı beklediğini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol