Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Grip Ve Nezleye Karşı Doğal Zırh: Kış Çayı

Yayınlanma Tarihi : 21.10.2024 05:24 Bu haber 52 defa okundu

Havaların soğuma başlaması birlikte grip ve nezle vakalarının artış gösterdiği bu dönemde, doğal bir koruyucu olarak bilinen kış çayı yeniden gündeme geldi. Ihlamur, ada çayı, hatme çiçeği, zencefil, zerdeçal, havlıcan, kuşburnu, tarçın, melisa ve papatya gibi birçok şifalı bitkiyi içinde barındıran kış çayı, sağlığına önem veren vatandaşların ilk tercihi oluyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Grip Ve Nezleye Karşı Doğal Zırh: Kış Çayı

Kış çayının için vatandaşlarımızın tercihi olan Semir Eraslan Baharatçılık, soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklardan korunmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi. Bu işin uzmanı Evren Eraslan, uzun çarşıdaki iş yerinde kış çayını özenle hazırlayarak, müşterilerine hem şifalı bir içecek sunuyor hem de çayın faydalarını detaylı bir şekilde anlatıyor. Sempatik kişiliği ve misafirperverliği ile tanınan Eraslan, ziyaretçilerine kış çayı ikram ederek herkesin takdirini topluyor.Grip Ve Nezleye Karşı Doğal Zırh: Kış Çayı

İçerisinde ondan fazla şifalı bitki bulunan bu kış çayı, sadece grip ve nezle değil, aynı zamanda boğaz ve göğüs ağrısına da iyi gelmesiyle biliniyor. Kendinizi dinç ve enerjik hissetmek için birebir olan kış çayı, her gün büyük bir talep görüyor. Kış çayının tadına varan ve şifasını gören herkes, bu doğal karışımı sevdiklerine de tavsiye ediyor ve günlük yaşamında zevkle tüketiyor.

Kış çayının içerisinde Ihlamur, Ada Çayı, Hatme Çiçeği, Zencefil, Zerdeçal, Havlıcan, Kuşburnu, Tarçın, Melisa ve Papatya gibi bağışıklık sistemini bitkiler başta olmak  yine çaya kırmızı rengini veren sağlığa bir çok faydası olan Hibisküs gibi ondan fazla şifalı bitkinin bulunduğunu ifade eden Evren Eraslan, Bugünlerde en çok ilginin kış çayına olduğunu belirterek başladığı açıklamasında, “Tamamı doğal olan şifalı bitkilerimizden hazırladığımız kış çayımız Nezle, Grip, Soğuk algınlığı, Astım, Bronşit ve Üst solunum yolları için kullanılmaktadır. Bu özel karışım sadece hasta olanlar tarafından değil hasta olmadan önce tedbir amaçlı da tercih edilmektedir. Çünkü kış çayımızın bağışıklık sistemini kuvvetlendirici özelliği de bulunmaktadır. Kış mevsiminde vatandaşlarımız son dönemlerde Grip ve soğuk algınlığı rahatsızlıklarına karşı şifayı kimyasal ilaçlarda değil doğal şifa kış çayında arıyor. Müşterilerimize her daim kaliteli hizmet vermeyi amaçladığımız firmamızda www.semireraslan.com    web sayfamız üzerinden Türkiye’nin her yerine ürün göndermeye devam etmekteyiz. Hastalıksız bir kış geçirilmesi dileği ile alışverişlerinde bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Semir Eraslan Baharatçılık Meydan çarşısı girişi Yayladağı tesettür giyim Yılmazlar fırını karşısında faaliyet gösteriyor. İletişim numarası 0 533 260 26 26

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol