Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Görevi engeliyecekseniz davet etmeyin

Yayınlanma Tarihi : 08.08.2016 00:00 Bu haber 827 defa okundu

Pazar günü Yapılan Demokrasi Mitinginde yerel basın mensuplarına, yaygın basın mensuplarından farklı davranışlar içerisinde bulunulması sonucunda konuyu HGC Yönetim kuruluyla paylaşan yerel basın çalışanı gazetecilerle Hatay gazeteciler cemiyetinde bir araya gelen başkan Ahmet Yetişen, konu hakkında bir açıklama yaptı.
Yerel basına üvey evlat muamelesi yapılmasını kabul etmemiz mümkün değildir, zaman zaman bu tür olaylarla karşılaşıyoruz ve yetkililerle bu sorunumuzu paylaşıyoruz, düzelir diye beklediğimiz bu yaklaşım şekli ne yazık ki devam ediyor görev yapmak için alanda bulunan gazeteciler arasında ayrım yapılmasını doğru bulmuyoruz, Yaygın basın çalışanları da, yerel basın çalışanları da Ajans muhabirleri arkadaşlarımızda Cemiyetimiz çatısı altında HGC ailesinde görev yapan arkadaşlarımız dır.
Neden Davet Gönderiyorsunuz?
Madem görev yapılmasını engelleyeceksiniz neden mesajlar atarak gazeteci arkadaşlarımızı davet ediyorsunuz, Kurumların basın müdürlüklerinin görevi sadece mesajlar atmak mı, Gazeteciler cemiyetleri ile koordineli çalışılması sorunların çözülmesine katkı sağlamaz mı? Umut ediyorum ki Yetkili kurumlar bu işin çözümünde adım atarlar, vatandaşların bile normal olarak girdiği yerlere bile basını almamakla emniyet güçlerinin ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil. 
Buradan Sayın Valimiz ve Belediye başkanlarımıza sesleniyorum, yerel basın hepimizin sesidir bu sese sahip çıkmak da hepimizin görevidir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Görevi engeliyecekseniz davet etmeyin
Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol