Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÖNÜLLÜLER HUZUREVİNDE

Yayınlanma Tarihi : 09.03.2016 00:00 Bu haber 990 defa okundu

GÖNÜLLÜLER HUZUREVİNDE

Paylaş Paylaş Paylaş
GÖNÜLLÜLER HUZUREVİNDE

 

Girente Güzellik Salonu İşletmecisi Fatma Girente ve gönüllü arkadaşları tarafından geleneksel hale gelen Huzurevi sakinlerinin kişisel bakımları yapıldı. Kadınlar günü dolayısıyla Grante Güzellik Salonu ve gönüllüler Huzurevi’nin güzel bayanlarına bakım yaptı.

Huzurevi sakinlerine her türlü kişisel bakım hizmetlerini hiçbir çıkar gözetmeksizin sürdüren Girente Güzellik Salonu İşletmecisi Fatma Girente: “İlk defa 2011 yılında anneler gününde yaşlıların bu özel günde kendilerini daha iyi hissetmeleri için Hatay Huzurevine giderek, kişisel bakım yaptık. Onlarla birlikte ben ve ekibim de çok huzurlu ve güzel bir gün geçirdik. Daha sonra bu işi sadece özel günlerde değil de her iki ayda bir belli aralıklarla tekrarladım. Yaşlılarımızın dualarını almak ve yüzlerini gülerken görmek bana yetiyor.”dedi.

Girente açıklamasının devamında, “Yaşlılarımızın sohbet etmeye ve ilgiye ihtiyacı var. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyorum. Bize yardımcı olan Temizsoy Erkek Kuaför İşletmecisi Ali Temizsoy’a sonsuz teşekkürlerimiz iletiyorum.”ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol