Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Golcü sıkıntımız yok

Yayınlanma Tarihi : 12.10.2016 00:00 Bu haber 701 defa okundu

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor’da Teknik Direktör Fatih Kavlak son 3 haftada kaybedilen 8 puana rağmen takımından memnun olduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Golcü sıkıntımız yok

Teknik direktör Fatih Kavlak, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının ‘Golcü sıkıntısına’ yönelik sorusuna ilginç yanıt verdi.

Kavlak, gazetecilerin sorusu üzerine verdiği yanıtta, “İnegöl maçıyla, daha önce oynadığımız maçları karşılaştırmayacağım. Çünkü daha önce oynadığımız maçlarda çok pozisyon bulduk. Karşıyaka maçında bulduğumuz pozisyonlarda, Caner vardı, Mesut vardı, Mithat vardı. Dışarıdan iyi şutlarımız vardı. Bizim forvet sıkıntımız yok. Sadece pozisyonlarda özellikle son paslarda tercih hataları var. Bazen çok geç kaldık. Bazen de yanlış yere pas verdik.” dedi.

GÜÇLÜ BİR GRUPTAYIZ

Çok güçlü bir grupta mücadele ettiklerini ve bu grupta nekresin herkesten puan alabileceğini belirten Kavlak, “Bu grupta kolay takım ya da zor takım kesinlikle var. Yok demiyorum. Ama kolay takımı yeneceksiniz ya da zor takıma yenileceksiniz diye de bir şey yok. Çünkü hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Lig devam ediyor. Bizim 3 maçta 9 puan alarak iyi bir avantajımız vardı. Bu avantajı devam ettirmek içinde çok çalıştık. Son 3 maç istediğimiz gibi gitmedi. 34 maçın sonunda her şey belli olacak” dedi.

İnegöl maçında sonuç olarak tatmin olmadıklarını ancak oynanan oyundan memnun kaldığını belirten Kavlak, “Şu anda mağlubiyetin üzüntüsü var ama oynanan futbol gelecek için umut veriyor. Takımımın oyundan son derece memnunum. Genel tabloya baktığımda uzun vadede başarı için gerekli şeyler var bizde. O anlamda başından bu yana takımımdan memnunum. Mesela ben hiç bize şu kadar zaman lazım falan demiyorum. Lige başladığımız ilk haftadan itibaren maksimum hazır olduk. Ben takımımdan hazırlık kampında bile memnundum. Çünkü bu takım başarıyı yakalayacak, ruha, kaliteye sahip. İyi futbol oynuyor. Ben bu yüzden memnunum” diye konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol