Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlüğü çalışanlarına Bu Haksızlık Değil Mi?

Yayınlanma Tarihi : 09.09.2023 14:21 Bu haber 197 defa okundu

Hatay'da deprem sonrası barınma sorunu yaşayan kurum çalışanları, yetkililerden hem çözüm bekliyor hem de adil bir dağıtım yapılmasını istiyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlüğü çalışanlarına Bu Haksızlık Değil Mi?

Alınan bilgilere göre, Antakya merkezde bulunan Spor Salonu yanındaki 29 bin 900 metrekarelik yerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün olmasına rağmen, bu bölgeye konuşlanan prefabrik barınma yerleri Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü personellerine dağıtıldı.Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlüğü çalışanlarına Bu Haksızlık Değil Mi?

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YERİ KENDİ PERSONELİNE VERİLMEDİ VE 'BAŞINIZIN ÇARESİNE BAKIN' DENİLDİ!

İddialara göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait yerde kurulan prefabrik evlerin hiçbiri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline tahsis edilmeyerek, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğü personellerine verilmesi tepki topladı.

Seslerini duyuramayan 100'e yakın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, "Biz üvey evlat mıyız? Biz adamdan sayılmıyor muyuz? Bizimde ailelerimiz, eş ve çocuklarımız var. Üstelik kurumumuza ait araziye kurulacak yerde bizim payımıza hiç mi prefabrik düşmüyor? Resmen bize 'başınızın çaresine bakın' deniliyor. Adil olmayan dağıtımı doğru bulmuyoruz ve yetkilileri bu yanlıştan dönmeye davet ediyoruz" dediler.

750 ADET PREFABRİK EVLER SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE DAĞITILDI

Yerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olmasına rağmen, kurum personeline verilmeyen arazi üzerine kurulan 750 prefabrik evler Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeline dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları Hatay Valiliğinden bu yanlıştan dönülmesi için çağrıda bulunarak, "Sayın Valimizin bu soruna el atacağını ve adil olmayan bu dağıtıma engel olacağını düşünüyor ve gereğine yapacağına inanıyoruz" dediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol