Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gençlik demek gelecek demektir

Yayınlanma Tarihi : 19.05.2016 00:00 Bu haber 682 defa okundu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle çelenk koyma töreni düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gençlik demek gelecek demektir

Cumhuriyet alanında yağmur altında gerçekleşen çelenk koyma törenine Hatay Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, MHP İlçe Başkanı Adnan Akdaş, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemal Şensöz çelenk konulup, saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

Törende konuşma yapan Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, 19 Mayıs’ın Türk Milletinin asil ve şahsiyetli duruşunun yanında Mustafa Kemal’in önderliğinde çağdaş değerlerle yeni kurulan ülkenin tarihe geçtiği gün olduğunu söyledi.

GENÇLİK CUMHURİYETİN YILMAZ BEKÇİSİDİR

İl Müdürü Cemil Şensöz, 19 Mayıs’ın 97. Yıldönümü olduğunun altını çizerek, “Bugün ülkemizin kurtuluş meşalesini Anadolu’da elden ele gönülden gönüle ulaştığı 19 Mayıs kutlamalarının 97. Yıldönümünü kutluyoruz. O gün Samsun’un yiğit vatansever insanlarını selamlayan Atatürk’ün duyguları ile sizleri selamlıyorum. Milletimizin asil ve şahsiyetli duruşunun yanında Mustafa Kemal’in önderliğinde çağdaş değerlerle yeni kurulan ülkenin tarihe geçtiği tarihtir 19 Mayıs. 19 Mayıs gençlik demek, gençlik demek gelecek demek. Türk gençliği Türk istiklal ve cumhuriyetinin yılmaz bekçileridir” dedi.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen şehitlik ziyareti ile tören son buldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol