Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz

Yayınlanma Tarihi : 16.01.2017 00:00 Bu haber 719 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Sosyal Belediyecilik kapsamında faaliyete giren Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz

Ziyarette hem kursiyerlerle, hem de kursiyerlerin velileri ile bir araya gelen Başkan Kimyeci, ilklere imza atarak Sosyal Belediyecilik konusunda örnek bir belediyecilik sergileyen Antakya Belediyesi’nin açmış olduğu Gençlik Merkezi’nde farklı branşlarda her yaştan vatandaşa ücretsiz hizmet verildiğini belirtti.

Başkan Kimyeci, birçok branşta ücretsiz kurs hizmeti veren Gençlik Merkezi’nin, hem yetenekleri ortaya çıkarma ve öğrencileri geleceğe hazırlama, hem de kötü alışkanlıklardan uzak tutma misyonu ve vizyonu olduğunu ifade etti.

Kurs alan öğrenciler ve velileri ile sohbet eden Başkan Kimyeci, keman, gitar, bağlama, ney, piyano, moda tasarım, resim, fitness, aerobik, step, satranç kursu dersliklerini teker teker ziyaret ederek öğrencileri izleme ve dinleme imkânı buldu.

Ziyaret sırasında resim kursu alan kursiyerler, Başkan Kimyeci’ye yapmış oldukları bir resim hediye etti. Ziyarette Başkan Kimyeci’ye daire müdürleri eşlik etti.

Ziyaretin sonunda günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol