Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gençlere çevre bilincini aşılayacağız

Yayınlanma Tarihi : 09.11.2016 00:00 Bu haber 774 defa okundu

Kurulduğu günden bu yana ilimiz Hatay’ın birlik ve beraberlik ortamı için çaba gösteren sivil toplum örgütleri arasında yer alan Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu bünyesine yeni bir dernek daha katılım gösterdi. Hatay Çevre Koruma Derneği adı altında kurulan oluşumun yönetim kurulu başkanı Fatma Sahilli gerçekleştirdiği ilk toplantı da derneğin hedefleri hakkında bilgi verdi ve yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıtı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gençlere çevre bilincini aşılayacağız

Antakya Gazeteciler Cemiyetinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantı da konuşan Fatma Sahilli, en büyük hedeflerinin çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun diğer tüm kesimlerine doğayı ve çevreyi sevdirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanlarından derneklerine katkı isteyen Hatay Çevre Koruma Derneği Başkanı Fatma Sahilli ayrıca derneğin kuruluşunda kendilerine yardımcı olan Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu ile Ekinci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurcan Atasoy’a da teşekkür etti.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri ise şöyle sıralandı: Başkan Yardımcısı Erhan Konakal, Sekreter Endam Keleş, Sayman Metin Daşçıoğlu, Üyeler: Sabahat Duyan, Filiz Aşır ve Azra Cennudioğlu.

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol