Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Genç Isimler Armutluspor’a Imza Attı

Yayınlanma Tarihi : 08.10.2022 12:07 Bu haber 271 defa okundu

Hatay’ın köklü takımlarından Armutluspor, yeni sezona genç ve mütevazi kadrosuyla hazırlanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Genç Isimler Armutluspor’a Imza Attı

Kulüp Başkanı Eren Paşa, yeni sezonda imkanları doğrultularında oluşturdukları, yetenekli ve genç isimlerle mücadele edeceklerini söyledi.

Takıma destek olan Yüce Turizm’e ve sponsor olan Atarlar Su ve İçecek firmalarına teşekkür eden Başkan Eren Paşa, “Armutluspor’a kim katkı ve destek olduysa Allah razı olsun. Yüce Turizm takıma forma yaptırmıştır. Atarlar Su ve İçecek firması da yine takıma sponsor olarak örnek bir davranış sergilemiştir. Kulübüm adına, mahallem adına her iki güzide firmamıza teşekkür ediyorum” dedi.

TAŞ: ARMUTLUSPOR YİNE SES GETİRECEK

Armutluspor’da teknik sorumlu Süleyman Taşın yardımcılığını yapan Metin Taş da, yeni sezonda Hatay futbolunda ses getireceklerine inandığını belirtti.

Taş, takıma kazandırdıkları yeni isimlerin Türk futboluna gelecekte önemli hizmet verecek isimler olduğuna dikkat çekerek, “İmkanlarımız, sınırlı ve kısıtlı olsa da, en iyisini yapmaya çalıştık. Armutluspor’a gönülden bağlı olan insanlarımızın da destekleriyle en iyisini yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Taş, takıma destek olan Yüce Turizm’e ve sponsor olan Atarlar Su ve İçecek firmalarına teşekkür ederek, diğer iş insanlarına da örnek olmasını diledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol