Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gadir Hum Almanyada kutlandı

Yayınlanma Tarihi : 27.09.2016 00:00 Bu haber 705 defa okundu

Almanya Mannheim kentinde faaliyetlerini sürdüren Defne Kültür Derneği tarafından Mannheim’da gerçekleştirilen Gadir-Hum konferansı Avrupada yaşayan gurbetçilerimiz arasında yoğun ilgi gördü. 25 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen konferansa Almanya’dan Hollanda ve Fransadan bir çok gurbetçi vatandaşımız katılım gösterdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gadir Hum Almanyada kutlandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili Mevlüd Dudu Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Ehdav Başkanı Ali Yeral, 24. Dönem milletvekili Refik Eryılmaz’ın katılım gösterdiği Konferansa Türkiyeden ayrıca Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’da katıldı.

Mannheim’da yapılan Gadir-Hum Konferansına konuşmacıların barış ve hoşgörü mesajları damgasını vurdu. konferansta bir konuşma yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Barış ve kardeşlik mesajlarımızı son dönemlerde her ortamda sıklıkla tekrar ediyoruz. her seferinde daha yüksek sesle dile getiriyoruz. Çünkü Barışa, Kardeşliğe, birlikte yaşama kültürüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol