Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Futbolculara cezası verildi

Yayınlanma Tarihi : 24.11.2016 00:00 Bu haber 590 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor’da Genel Koordinatör Milli Futbolcu Gökhan Zan, dün gazetecilere yönetim kurulunun aldığı kararları açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Futbolculara cezası verildi

Milli Futbolcu Gökhan Zan, yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçların ardından Hatayspor Yönetim Kurulu’nun Başkan Serdar Güven başkanlığında toplandığını ve bazı kararlar aldığını söyledi.

Hiç kimsenin Hatayspor’un üzerinde olamayacağını ve disiplinsizliğe taviz vermeyeceklerini belirten Gökhan Zan, şöyle devam etti:

“Yönetim Kurulumuz son haftalarda alınan kötü sonuçlar üzerine oyuncuların hem dikkatini çekmek, hem de bundan sonraki müsabakalarda daha dikkatli olmaları açısından para cezası verilmesini kararlaştırdı. Ödülün olduğu yerde, cezanın olması da son derece normaldir.

TARAFTARLARLA-FUTBOLCULAR BARIŞACAK

Ayrıca bir diğer konuda 1461 Trabzon maçı sonrası taraftarla tartışan oyuncularında dikkati çekilmiştir. Taraftarımız tepkisinde haklıdır. Aradaki bu soğukluğu ve kırgınlığı giderme adına Cuma günkü idmanı taraftarımıza açtık. Cuma günkü antreman öncesi saat 13.45 de taraftarlar tesislere gelerek, futbolcularla bir arada olacak ve yaşanan talihsizlik bu şekilde kapanmış olacaktır.

İnşallah Menemen Belediyespor deplasmanından en iyi sonuçla dönerek, güzel günlerin başlangıcı olacaktır.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol