Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Futbol şölenine herkes davetli

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2016 00:00 Bu haber 1449 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi’nde Çarşamba günü Çekmece Sahasında karşı karşıya gelecek olan Armutluspor-Defne 2013 Spor karşılaşması öncesi, her iki kulübün başkan ve yöneticileri Antik Çöp Şiş Restaurant’ta bir araya gelerek ‘dostluk’ mesajı verdiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Futbol şölenine herkes davetli

Düzenlenen yemeğe evsahipliği yapan Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, Çarşamba günü saat 15.00 de oynayacakları Defne 2013 Spor maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, “Ama sonucu ne olursa olsun, dostluğun, kardeşliğin ve Defne ilçesinin kazanacağına inanıyorum. Bu maçta sonuçtan ziyade bizim için önemli olan centilmenlik, birlik ve beraberliğimizin korunmasıdır. Müsabakanın bir şölen havasında geçeceği için tüm Defne halkını ve sporseverleri şölene bekliyoruz. Defne 2013 Spor’a başarılar diliyor, hak eden tarafın kazanmasını diliyorum” dedi.

Başkan Gülbahar, Hatay futbolunun gelişmesi için Süper Lig’de mücadele etme adına önemli yatırımlar yaptıklarını dile getirerek, “Biz gençlerimize sahip çıkıyoruz, onlara spor yapma imkanı tanıyoruz. Bu duyarlılığımıza herkesin destek vererek ortak olmasını istiyoruz” dedi.

KÜÇÜKDÜVEYKİ: BU MAÇIN KAYBEDENİ OLMAYACAK

Defne 2013 Spor Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki de, Armutluspor ile oynayacakları maçın dostane bir şekilde geçeceğine inandıklarını ifade etti.

Başkan Küçükdüveyki, Çekmece sahasında oynanacak olan karşılaşmanın kaybedeni olmayacağına dikkati çekerek, “İki Defne takımı, yani iki kardeş takımın maçının sonucu benim için çok önemli değil. Çünkü bu maçta kaybeden taraf olmayacak. Kazanan Defne ilçesi olacak. İki takımın taraftarlarının da aynı duygularla maça geleceğine inanıyorum. Çünkü sporun, dostluk ve kardeşlik olduğunu, insanları bir araya getiren ve pekiştiren bir unsur olduğunu hepimizin bilmesi gerekiyor. Ben de Armutluspor’a başarılar diliyorum ve hak eden tarafın kazanmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Küçükdüveyki, Defne ve Hatay’ın gençlerine sahip çıkma adına maddi ve manevi fedekarlıkları yerine getirdiklerini vurgulayarak, “Bizim bu şevkimizi kimse kırmasın, sonuca endeksli yatırımlar yapmadık, geleceğe dönük yatırımlar yaptık. Hatay futboluna hizmet veriyoruz” dedi.

ARMUTLUSPOR-DEFNE 2013 SPOR’UN BİRLİKTELİĞİ DİĞER KULÜPLERE ÖRNEK OLSUN

Çarşamba günü oynayacakları ‘Defne derbisi’ öncesi iki takımın başkan ve yöneticilerinin bir araya gelerek yemek yemesi ve spor kamuoyuna ‘dostluk’ mesajları vermesi takdire dayan bir davranış olarak görüldü.

Bu dayanışmanın ve birlikteliğin, dostluğun diğer kulüplere de ‘örnek olması’ gerektiği çağrısı yapılarak, aynı tabloyu diğer tüm kulüplerde de görmek istediklerini belirttiler.

Spor, her ne kadar bir yarışma amaçlı yapılsa da, önceliğin ‘fair-play’, centilmenlik, dostluk üzerine kurulduğu, hepsinden önemlisinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran bir organizasyon olduğu ifade edildi.

Düzenlenen yemeğe Başkanların yanı sıra Armutluspor yönetiminden Mehmet Gürler, Kemal Paşa, Sabit Dablan, Defne 2013 Spor’dan da Eren Paşa katıldı.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol