Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Fuat Tosyalı TOGG’un Başına Geçti!

Yayınlanma Tarihi : 05.10.2024 05:47 Bu haber 19 defa okundu

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı seçildi. 2021 yılından beri BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Tosyalı, 2018 yılından beri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun üstlendiği TOGG’un yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Fuat Tosyalı TOGG’un Başına Geçti!

Gebze Bilişim Vadisi’ndeki genel merkezde tüm hissedarların katılımıyla gerçekleşen TOGG Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda şirketin yönetim kurulu üyeliklerinde bayrak değişimi yaşandı. Genel Kurul sonrası Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Yönetim Kurulu Fuat Tosyalı, Ahmet Nazif Zorlu, Kamilhan Süleyman Yazıcı, Talip Altuğ Aksoy, Ali Taha Koç, Şerif Yavuz Tosyalı, Şenol Kazancı, Olgun Zorlu, Hakan Ülken’den oluştu. Yeni TOGG Yönetim Kurulu’nun gerçekleşen ilk toplantısında ise görev dağılımı yapıldı.  Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Tosyalı, Başkan Yardımcılığı’na Ahmet Nazif Zorlu seçildi.

Başkanlık görevine getirilen Fuat Tosyalı, yaptığı değerlendirmede, “Kuruluşundan itibaren TOGG’a büyük katkı veren, fedakarlıkla çalışan kıymetli ortaklarımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Tuncay Özilhan’a, şirketimize ve ülkemize kattıkları değerler için müteşekkiriz. TOGG’la hedefimiz ülkemizde ulaştığımız başarıyı 2025’te başlayacak olan ihracatımızla, küresel pazarlarda da yakalamak, yola çıkarken hedeflediğimiz şekilde küresel bir teknoloji markası haline gelmektir. Yeni yönetim kurulumuza bu hedefimize ulaşma çabamızda başarılar diliyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol