Hatay Mahalli Haber
MENÜ

FİNAL GİBİ BİR MAÇ

Yayınlanma Tarihi : 09.04.2016 00:00 Bu haber 954 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk mücadelesi veren ikinci sıradaki İstanbulspor’u ağırlayacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
FİNAL GİBİ BİR MAÇ

Bordo-Beyazlılar, hafta başından bu yana sürdürdüğü hazırlıklarını bugün yapacağı hafif ter idmanıyla tamamlayacak ve kendi tesislerinde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak.

GÖKHAN ZAN TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Hatay’ın milli gururu Gökhan Zan, hafta içerisinde geldiği memleketinde Hatayspor’u zorlu maç öncesi yalnız bırakmıyor.

Yakın arkadaşı teknik direktör Bayram Toysal’a moral ve destek veren milli futbolcu Gökhan Zan, ayrıca, futbolcularla konuşma yaparak, İstanbulspor maçının önemine dikkati çeki ve kazanacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

TOYSAL: SEYİRCİMİZİN DESTEĞİYLE KAZANACAĞIZ

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, zorlu İstanbulspor maçında en çok taraftara güvendiğini söyledi.

Genç çalıştırıcı, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmaya taraftarların ilgi göstereceğine inandığını belirterek, “Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdayız. İstanbulspor’un şampiyonluk hesapları bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız ve 3 puana şiddetle ihtiyacımız var. Kazanmaktan başka çaremiz de yok. Seyircimizin desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Toysal, İstanbulspor maçı öncesi takımda Eren ve Mesut’un sakatlıklarının devam ettiğini, Selçuk’un da kart cezalısı olduğunu belirtti ve bu oyuncuların forma giyemeyeceğini açıkladı.

BİLET FİYATLARI 2 VE 5 LİRA

Bu arada Hatayspor yönetimi Pazar günü oynanacak Hatayspor-İstanbulspor maçı öncesi bilet fiyatlarında indirim yaptı.

Buna göre açık tribün biletlerinin 2 lira, kapalı tribün bilet fiyatının da 5 lira olduğunu açıkladı ve tüm taraftarları maça beklediklerini söylediler.

KARŞILAŞMA SAAT 14.30 DA BAŞLAYACAK

Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın saat 14.30 da başlayacağı duyuruldu.

Yöneticiler, maç günün havanın günlük güneşlik olacağını ve böylesi günde taraftarlardan takımlarını yalnız bırakmamaları çağrısında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol