Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Filenin efeleri liderliği kovalıyor

Yayınlanma Tarihi : 28.11.2016 00:00 Bu haber 613 defa okundu

Türkiye Voleybol Erkekler Birinci Ligi B Grubu’nda Hatay’ı başarıyla temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı konuk ettiği 68 Aksaray Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Filenin efeleri liderliği kovalıyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da tribünden takip ettiği mücadele Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynandı.

Maça etkili başlayan ve mücadelenin tamamında üstün olan taraf ev sahibi ekip Hatay temsilcisi oldu. Karşılaşmalardaki tüm teknik molalara önde giren ve rakibine fazla sayı şansı tanımayan Hatay Büyükşehir Belediyespor setleri 25-13, 25-16 ve 25-11’lik skorlara önde tamamlayarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

VOLEYBOLCULARDAN SAVAŞ’A SERİ GALİBİYET SÖZÜ

Karşılaşma sonrası Hataylı voleybolcularla bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Savaş, sporcuları elde ettikleri galibiyetten dolayı kutladı. Bu maçta rakipleri karşısında gösterdikleri performansı lig boyunca sürdürmeleri halinde şampiyonluğun geleceğini ifade eden HBB Başkanı Savaş, voleybolculardan galibiyetlerin devam edeceğinin sözünü aldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol