Hatay Mahalli Haber
MENÜ

FDI Kongresine Katılan Seyfettin Deprem Sonrası Hatay’ın Son Durumunu Anlattı

Yayınlanma Tarihi : 14.09.2024 12:35 Bu haber 45 defa okundu

Kongreye katılan Hatay Diş Hekimleri odası başkanı Nebil Seyfettin FDI Başkanı Dr.Greg Chadwick ile TDB Gn. Başkanı A.Tarık İşmen’e Deprem sonrası Hatay’ın son durumunu anlattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
FDI Kongresine Katılan Seyfettin Deprem Sonrası Hatay’ın Son Durumunu Anlattı

Türkiye’de sağlık alanında gerçekleştirilen en büyük kongre olma özelliğini taşıyan 2024 FDI Dünya Diş hekimliği Kongresi 12-15 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında İstanbul'da gerçekleşiyor.FDI Kongresine Katılan Seyfettin Deprem Sonrası Hatay’ın Son Durumunu Anlattı

FDI Dünya Diş hekimleri Birliği ve Türk Diş hekimleri Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 FDI Dünya Diş hekimliği Kongresi, 12-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Türkiye’de düzenlenen en büyük sağlık kongrelerinden biri olan etkinlik, 15.000 katılımcı ve 150’den fazla firmayı buluşturacak.FDI Kongresine Katılan Seyfettin Deprem Sonrası Hatay’ın Son Durumunu Anlattı

Diş Hekimliğinde Dünya Çapında Bir Platform

Dünya Diş hekimleri Birliği Başkanı Dr. Greg Chadwick, kongrenin diş hekimliği bilimini ve uygulamalarını ilerletmeyi amaçlayan, küresel ağız sağlığı topluluğu için önemli bir platform olduğunu belirtti. Chadwick, bu yılki kongrenin, tarihindeki en kapsamlı bilimsel programı sunduğunu ve 279 uzman konuşmacı, 28 uygulamalı atölye ve çok sayıda özet sunumunun yer aldığını ifade etti. Ayrıca kongre kapsamında, Genç Diş hekimleri Forumu’nun ikinci kez düzenleneceğini belirterek, bu forumun genç profesyonelleri destekleme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yapay Zeka ve Dijital Diş hekimliği

Kongrede, dijital diş hekimliği, elektronik sağlık kayıtları ve yapay zeka gibi alanlarda özel seminerler de düzenleniyor. Chadwick, ağız sağlığının genel sağlıkla entegrasyonunu savunmanın önemini vurgularken, diş hekimliği sektöründe teknolojik yeniliklerin meslek üzerindeki dönüştürücü etkilerine dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol