Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Fatma&Mehmet’in Nişan Yüzükleri Takıldı

Yayınlanma Tarihi : 20.06.2024 07:41 Bu haber 116 defa okundu

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Karaoğlan ve Gürkan ailelerinde nişan heyecanı yaşandı. Karaoğlan ailesinin dünyalar güzeli kızları Fatma ile Gürkan ailesinin yakışıklı oğulları Mehmet Altınözü Havuzbaşı Düğün Salonunda gerçekleştirilen nişan merasimi ile nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı attılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Fatma&Mehmet’in Nişan Yüzükleri Takıldı

İlahiler eşliğinde salona giriş yapan Fatma&Mehmet çifti güzellik ve şıklıkları ile herkesi kendilerine hayran bırakırken, genç çift tek tek masaları dolaşarak davetlileri selamladılar.Fatma&Mehmet’in Nişan Yüzükleri Takıldı

Fatma&Mehmet çiftini bu mutlu günlerinde akraba ve sevenleri yalnız bırakmazken, nişan yüzüklerini takan aile büyükleri genç çifte “hayırlı olsun” diyerek “Allah tamamına erdirsin” dileklerinde bulundular.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Fatma&Mehmet çifti mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Mehmet Gürkan ve Fatma Karaoğlan çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin temennilerimizi gönderiyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol