Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Fahri Öksüz Şekerleme Büyük Dalyan Şubesi Açıldı

Yayınlanma Tarihi : 03.12.2023 22:02 Bu haber 282 defa okundu

1945’ten günümüze gelen enfes lokum lezzetlerin adresi Fahri Öksüz Şekerleme, Asrın felaketi sonrası kısa sürede toparlanarak başladığı faaliyetlerine yeni şube hamleleri ile devam ediyor. İskenderun yolu üzeri Ekrem Tır yanında Büyük Dalyan Şubesini hizmete açan Fahri Öksüz Şekerleme Lokum çeşitleri başta olmak üzere Kahve, Şekerleme, Çikolata, Kuru Meyve ve Çerez çeşitleri ile hizmete başladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Fahri Öksüz Şekerleme Büyük Dalyan Şubesi Açıldı

Türk tatlı kültürünün ilk sıralarda yer alan lezzeti olan lokumun Hatay’da ki ilk imalatçılarından olan Fahri Öksüz Şekerleme, Sade lokum üretimi ile başladığı sektörde bugün birbirinden enfes lokum çeşitleri ile gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında alıcısından tam not alarak, günümüzün aranılan bir marka olarak çıkıyor karşımıza.Fahri Öksüz Şekerleme Büyük Dalyan Şubesi Açıldı

Yeni bir şube ile daha müşterilerinin hizmetinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden işletmeciler Zihni ve Adnan Öksüz yaptıkları açıklamada:” Yaşanan büyük felaket sonrasında müşterilerimize alışmış oldukları en kaliteli hizmeti verebilmek adına tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışmaktayız. Daha önceki aylarda açmış olduğumuz şubemize ilave olarak açtığımız Büyük Dalyan Şubemiz ile gücümüze güç kattık. Yakın bir zamanda uzun yıllardır hizmet verdiğimiz İstiklal caddesi merkez şubemizin yerinde yeniden faaliyete başlayacağımızın da müjdesini vermek isteriz.Fahri Öksüz Şekerleme Büyük Dalyan Şubesi Açıldı

Müşteri memnuniyeti ve hijyenden asla taviz vermeyen işletmemiz, Büyük Dalyan Şubesinde de lokum atölyelerini müşterilerinin gözü önünde hizmet verdirecek kadar şeffaf bir yaklaşım sergileyerek müşterilerinin gönül rahatlığı içerisinde alışveriş yapmalarını sağlamasının yanında alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte en kusursuz hizmetin verilmesi adına en kusursuz hizmeti vermektedir.

Fıstıklı, fındıklı ve cevizli lokum çeşitleri başta olmak üzere tüm lokum çeşitlerini www.hataylokum.com  sayfamız üzerinden Türkiye’nin her yerine kargo ile göndermekteyiz. Aynı zamanda Mevlüt lokum siparişlerimiz de tam gaz devam etmektedir.

Herkesi lokum çeşitlerini yakından görmek ve tatlarına bakmak üzere İskenderun yolu üzeri Ekrem tır yanında faaliyet gösteren Büyük Dalyan Şubemize bekliyoruz.” dediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol