Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Esnaf 27 Ton Indirimli şekeri Teslim Aldı

Yayınlanma Tarihi : 21.10.2022 07:51 Bu haber 322 defa okundu

İskenderun Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar esnaf Odasının temasları sonucu yapılan anlaşma ile fabrikadan temin edilen üçüncü parti indirimli şeker esnafa ulaştı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Esnaf 27 Ton Indirimli şekeri Teslim Aldı

İskenderun Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar esnaf Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ile yönetimin, girişimleri sonucu esnaf indirimli şekerden faydalanmayı sürdürüyor.

Artan maliyetleri aşağı çekmek, esnafa nefes aldırmayı amaçlayan anlaşma ile 18 esnafın talep ettiği 27 ton şeker fabrikasından yüklenerek TIR’la İskenderun’a geldi. Üçüncü parti şeker İskenderun Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar esnaf Odası üyesi esnafa Başkan Hidayet Şahinoğlu nezaretinde teslim edildi.

Kent girişinde bir noktaya TIR’la getirilen indirimli şeker sipariş veren esnaf tarafından temin ettikleri araçlara yüklendi. Uygulamadan çok memnun olduklarını ifade eden Esnaf odası üyeleri, “Şekerlerimizi aldık. Allah razı olsun, Odamız başkan ve yönetimine, bu zorlu günlerde indirimli şekerle bir nebze olsun nefes aldık” dediler.   

İskenderun Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar esnaf Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ise yaptıkları girişimlerin esnafa cansuyu gibi geldiğini belirterek “Özellikle tatlıcılar, pastacıların yükselen şeker fiyatları karşısında maliyetin önemli bir bölümünü oluşturan bu gideri aşağı çekmeye çalıştık. Bugün de üçüncü parti indirimli şekerimiz fabrikadan İskenderun’a TIR’la geldi, 18 esnafımızın talep ettiği 27 ton şekeri fabrika fiyatına bugün sabah saat 06.00’da teslimatı yapıldı” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol