Hatay Mahalli Haber
MENÜ

EKİPLER HBB’İN KONUĞU OLDU

Yayınlanma Tarihi : 01.05.2016 00:00 Bu haber 1116 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Türkiye Halkoyunları Federasyonu(THOF)’un düzenlemiş olduğu kulüpler arası grup birinciliği yarışmalarına katılacak Halkoyunları ekiplerine Harbiye Grand Boğaziçi Restaurant’da moral etkinliği düzenledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
EKİPLER HBB’İN KONUĞU OLDU

Gerçekleşen moral ve motivasyon etkinliğine HBB Başkan Vekili İlmittin Boz, Halkoyunları Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ali Özçelik, Yönetim Kurulu üyesi Kamuran Avşar ve halkoyunları ekipleri katılım gösterdi.

BOZ: HALKOYUNLARI EKİPLERİNİN KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATACAKLARINA İNANCIM SONSUZ

HBB Başkan Vekili Boz etkinlikte yaptığı konuşmada, "THOF’un düzenlemiş olduğu Kulüpler Arası grup birinciliği yarışmaları öncesinde moral ve motivasyon amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle bir arada olmak istedik. Halkoyunları, kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Bu yarışmaların düzenlenmesi ile kültürümüz hafızalarımızda canlılığını korumaya devam ediyor. Halkoyunları ekiplerinin kültürümüzü yaşatacaklarına inancım sonsuz.

"YARIŞMALARA KATILAN EKİPLERE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Gerçekleştirilecek olan grup birinciliği yarışmasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları ekibi ve 5 ayrı ilden gelerek katılım gösteren halkoyunları ekiplerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yarışmaya katılacak halkoyunları ekipleri günün anısına HBB Başkan Vekili İlmittin Boz ile fotoğraf çekildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol