Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Edebiyat ve okumak bilgiyi kullanmayı öğretir

Yayınlanma Tarihi : 20.01.2017 00:00 Bu haber 750 defa okundu

Sümerler Ortaokulunda yazar öğrenci buluşmasında konuşan yazar Behçet Çelik, Edebiyat ve okumak bilgiyi kullanmayı öğretir” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Edebiyat ve okumak bilgiyi kullanmayı öğretir

Sümerler Ortaokulu güzel ve önemli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Sümerler Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hüsne Tutar okul idaresinin de destekleriyle öğrencilerin okuma alışkanlığını geliştirmek ve arttırmak amacıyla yazar öğrenci buluşmaları etkinlikleri düzenliyor.

Sümerler Ortaokulunda düzenlenen yazar öğrenci buluşmaları etkinliğine gençlik kitapları yazarı Behçet Çelik katıldı. Etkinlik öncesi bir konuşma yapan Sümerler Ortaokulu Müdürü Uğur Yurttagül, öğrencilerimize yararlı olacak, okuma alışkanlıklarını geliştirecek bu tür etkinlikleri desteklediklerini belirterek, "Yazar Behçet Çelik'e okulumuza hoş geldin diyoruz." dedi.

Sümerler Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hüsne Tutar da Yazar Behçet Çelik'e öğrencilerle beraber çiçek vererek,  etkinliğe katılıp öğrencilerle sohbet ettiği için teşekkür etti.                              OKURLARIMI ÖNEMSİYORUM

Yazar Behçet Çelik okurlarını önemsediğini, çocukları sevdiğini belirterek, "bu tür davetler olduğunda hiç düşünmeden kabul ediyorum. Onların fikirleri, düşünceleri bana yön veriyor. Yazmak beni manevi yönden zenginleştiriyor. Öykü ve roman yazıyorum. Her ikisinin de farklı yanları var. Çocuklarımızın, gençlerin daha çok kitap okuması gerektiğine inanıyorum. Edebiyat, okuma insanlara bilgiyi kullanmayı öğretir ve dış dünya ile irtibatınızı arttırır, gelişiminize katkı yapar. Bol bol kitap okuyun ve yazmaya çalışın" şeklinde konuştu. 

Yazar Behçet Çelik daha sonra öğrencilerin sorduğu soruları yanıtladı ve kitaplarını imzaladı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol