Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ecemsu Anaokulu: Okul öncesinde Eğitimde Bir Adım öne Geçmeye Hazırlanıyor

Yayınlanma Tarihi : 12.09.2024 08:22 Bu haber 80 defa okundu

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde eğitim kurumları günden güne daha iyi koşullarda eğitim verirken Okul öncesi eğitim sektöründe sayıları günden güne artan Özel Anaokulları öğrencilere sundukları hizmet ile dikkatleri üzerlerinde toplamaya devam ediyorlar. İşte onlardan bir tanesi Yılların deneyimi ile hizmet veren , 6 şubat depremi öncesinde tam donanımlı yeni binasına taşınma hazırlıklarında iken yaşanan felaket sonrası zorunlu beklemeye geçen Ecemsu Anaokulu Fatma Oduncu  liderliğinde kapılarını yenilikçi bir vizyonla açmaya hazırlanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ecemsu Anaokulu: Okul öncesinde Eğitimde Bir Adım öne Geçmeye Hazırlanıyor

Bengü Kurşun Depçe Genel Koordinatörlüğündeki Ecemsu Anaokulu Ecemsu Anaokulu: Okul öncesinde Eğitimde Bir Adım öne Geçmeye Hazırlanıyor

Ecemsu Anaokulunun çok kısa bir zaman zarfında eğitime başlayacağını ve bu süreçte dahi velilerin okula öğrencilerini kayıt yaptırabilmek adına kendileri ile irtibata girmelerinin kendilerini fazlası ile onure ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan Yılların deneyimli eğitimcisi Fatma Oduncu açıklamasında:” Depremde büyük yıkım yaşayan ve yaralarını sararak yeniden ayağa kalma çabasında olan bu şehir, tam anlamıyla çocuklarımıza layık bir Anaokulu kazanıyor. İlk andan itibaren çalışmaları yakından takip ettiğimiz okulumuzda her bir ayrıntı en ince biçimde düşünülerek hazırlanmaktadır.

Depremi hasarsız atlatan sağlam bina yapısı, geniş sınıfları, Diyetisyen Ece Oduncu’nun kontrolünde yemeklerimizi hazırlayacağımız  hijyenik mutfak ve  çocuk restaurantımız, gastronomi atölyemiz, çocukların  hem bilişsel hem de sanatsal becerilerini geliştirebilecekleri alanlarında uzman öğretmenlerin eğitim sunacakları; robotik ve stem atölyesi, resim, müzik, satranç, çocuk yogası, drama atölyesi, sinema salonu ve botanik sınıfları, trafik eğitim alanlı oyun bahçesi  ve çok amaçlı salonuyla öğrencilerine güvenli ve modern bir ortam sunacak.  Okulumuz aynı zamanda orman okulu belgesi ile; hobi bahçesi ve doğa sevgisi aşılayan programları sayesinde, çocuklara doğayla iç içe büyüme fırsatı sunacak. Veliler ile hafta sonu aile katılımlı workshoplar yapacağız. Aynı zamanda kurumumuzda belirli akşamlarda ve günlerde öğrencilerimiz ve velilerimizin bir arada olacakları eğlence programlarımız da olacak.

Ecemsu Anaokulu’nun sadece bir anaokulu değil, çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak pek çok olanak sunan, velilerimizin de çocuklarıyla güvenli bir ortamda nitelikli zamanlar geçirebilecekleri ikinci yuvaları olacak. Veli ve öğrencilerimize danışmanlık hizmeti sunacak Uzman PDR hocamız ve tamamı okul öncesi öğretmenlerinden oluşan öğretmenlerimiz ve deneyimli personelimiz ile öğrencilerine bir anaokulundan çok daha fazlasını sunarak onları hayata hazırlamayı hedefleyen güleryüzlü bir eğitim kurumudur.

Çok yakın bir zaman zarfında tüm hazırlıklarını tamamlayacağımız Anaokulumuzda velilerimiz için bir tanıtım toplantısı düzenleyerek Okulumuzu ve sunacağımız eğitim olanaklarını anlatacağımız bir toplantı düzenleyeceğiz.” dedi.

Akdeniz mahallesi 1616.sokak No;2/A adresinde faaliyet gösterecek olan Ecemsu Anaokulu iletişim telefonu 0 539 703 92 92

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol