Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DOĞA OKULLARI YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR

Yayınlanma Tarihi : 19.04.2016 00:00 Bu haber 1154 defa okundu

Geçtiğimiz hafta sonu okul hakkında yapılan bilgilendirme toplantısına okul yönetiminin yanı sıra Hatay gazeteciler cemiyet başkanı Ahmet Yetişen ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
DOĞA OKULLARI YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR

Kurulduğu 2002 yılından bu yana Türkiye’nin lider eğitim kurumları arasında yer alan ve bu başarısını sürdüren Doğa Okulları, benimsediği modern eğitim öğretim anlayışını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Doğa Okulları kurulduğu günden bu yana yenilikçi ve global eğitim modelleriyle fark yaratıyor.  Doğa Okulları, eğitim anlayışının temelinde yatan ‘Mutlu Çocuk Öğrenir!’ fikriyle bu alandaki farkını ortaya koyuyor. Bu yenilikçi ve fark yaratan anlayışı son teknoloji ile birleştiren Doğa Okulları Hatay Kampüsü de, mutlu ve keyifli bir ortamda eğitim olanağı tanıyor.

KELEŞ: HATAY’A VİZYON KATTIK

Doğa Okulları Hatay Kampüsü Gazi Geçmen Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte okulun ‘Konsept Eğitim Modelleri’ hakkında bilgilendirmelerde bulunan Halkla İlişkiler Yöneticisi Elanur Kansu Keleş; Öncelikle Doğa Okullarını Hatay ile tanıştırdığı ve Hatay da eğitim öğretime yeni bir soluk kazandırdığı için kurucumuz Besim Geçmen’ e teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için siz saygıdeğer velilerimiz ve geleceğimizin mimarı çocuklarımıza şükranlarımı iletiyorum. Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde, 107 kampüs 70.000 i aşkın öğrenci ve 14 yıllık tecrübemizle şimdi de Hataydayız. 13.000 m2 kapalı alanımız ve konsept modellerimizle Hatay da eğitim ve öğretime yeni bir soluk getiriyoruz. Binicilik alanlarından ekoloji bahçesine, Xbox sınıflarından, teknoloji laboratuvarlarına, müzik dersliklerinden dil sınıflarına, kapalı yüzme havuzundan seramik atölyesine kadar birden fazla konsept derslikleri ile vizyonist eğitim anlayışını öğrencilerimizle buluşturmak için gün sayıyoruz. Doğa Okulları Konsept Eğitim Modelleri ile Hatay’a eğitim-öğretim başta olmak üzere birçok alanda yeni bir bakış açısı kattığımız için çok gururluyuz.’ diyerek konuşmasını tamamladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol