Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Diksiyon Eğitiminde Yeni Dönem Başlıyor

Yayınlanma Tarihi : 14.11.2016 00:00 Bu haber 638 defa okundu

Antakya Rotary Kulübü tarafından toplumsal hizmet projeleri kapsamında yıllardır sürdürülen ‘Tülin Erduran’ın Doğru, Etkileyici ve Güzel Türkçe için Diksiyon Eğitimi’ içerikli seminerleri 19 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek törenle başlıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Diksiyon Eğitiminde Yeni Dönem Başlıyor

Hatay’da bu güne kadar toplumun her kesiminden yüzlerce yetişkinin yararlandığı seminerlerin eğitmenliğini Mustafa Kemal Üniversitesi emekli öğretim görevlisi Tülin Erduran yine gönüllü olarak üstleniyor.

Antakya Rotary Kulübü seminerlerin gerçekleştirilebilmesi için bu dönem Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) ile işbirliği yaptı.

SEMİNER HESOB SALONU’NDA

HESOB Başkanı Kadir Teksöz ve Antakya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Sinem Nergizoğlu yaptıkları yazılı açıklama ile memnuniyetlerini belirterek seminerlerin HESOB Konferans Salonu’nda düzenleneceğini, on hafta süreceğini, Cumartesi sabahları 9.30’da başlayan üç ders saatlik oturumlarla, toplam otuz saatlik bir programı içerdiğini bildirdiler.

Katılımcı olmak isteyenlerin 18 Kasım gününe kadar mesai saatlerinde HESOB binasında kayıt yaptırmaları gerekiyor. Devam koşulunu yerine getiren katılımcılar eğitim sona erdiğinde düzenlenecek törenle Katılım Belgesi almaya hak kazanacak.

Seminerlerde verilen uygulamalı eğitim konuları arasında Doğru Nefes, Ses Eğitimi, Fonetik, Beden Dilini de etkin kılan Sözel İletişim Becerileri, Etkili Konuşma, Hitabet Kuralları, Topluluk Karşısında Konuşma Psikolojisi, Sunum Yapma Yöntemleri, Medya Konuşması gibi başlıklar yer alıyor. Ayrıntılı bilgi 0534 505 48 58 numaralı telefondan alınabileceği kaydedildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol