Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Dikkat çeken Sergi

Yayınlanma Tarihi : 11.10.2022 01:10 Bu haber 307 defa okundu

Ressam Selmani Baki Kocaispir bölgemizin başarılı ressamları arasında yer almasının yanında önemli yarışmalarda elde ettiği dereceler ve açtığı kişisel sergiler ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Dikkat çeken Sergi

Usta Ressam Kocaispir’in Korart Galeri’de açtığı “Süregelen” isimli kişisel sergisi sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Birbirinden başarılı 29 eserin yer aldığı sergi 23 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.

Dördüncü kişisel sergisi “Süregelen” ile sanatseverlerin karşısında olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Ressam Selmani Baki Kocaispir yaptığı açıklamada, “Bölgenin en büyük sanat galerinden biri olan Korart Galeri’de sanatseverler ile bir kez daha bir arada olmak benim için son derece onur verici bir durum. Yoğun çalışma tempom arasında yaptığım yeni çalışmalarıma yer verdiğim “Süregelen” adlı sergim ilk andan itibaren yoğun ilgi gördü. Resim sanatına ilgi duyan güzel dostlar ile bir araya geldiğimiz sergimde bir yandan eserlerimi incelerken bir yandan da resim konusunda keyifli sohbetler yaptık. Sergim 23 Ekim’e kadar gezilebilecek. Tüm dostları sergimi dolaşmaya bekliyorum. Ayrıca sergiye ev sahipliği yapan Korart Sanat Galerisi Koordinatörü Rahime Korkut hanıma göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol