Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Devletimiz kutup yıldızımızdır

Yayınlanma Tarihi : 10.08.2016 00:00 Bu haber 707 defa okundu

RATED(Radyo Televizyoncular Derneği)Başkanı Nihat Mazmanoğlu öncülüğündeki RATED üyeleri ve basın mensupları Hatay’a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Devletimiz kutup yıldızımızdır

Tekne misafirlerini makamında ağırladı. Mazmanoğlu günün anısına Başsavcı Tekne’ye çiçek sundu. Başsavcı Tekne basın mensuplarıyla tek tek tanıştıktan sonra bir süre sohbet etti.

TEKNE: HATAY’DA GÖREV YAPMAKTAN MUTLUYUM

Tekne buradaki konuşmasında, “Hatay’a daha önce gezmek için gelmiştim. 1 yıllık süre zarfında oldukça değişmiş olduğunu gördüm. Hatay oldukça güzel bir şehir ve burada yaşanan en ufak olay ülke geneline yansıyor. Bu yüzden kritik öneme sahip birkaç il arasındadır. Burada görev yapacak olmamdan dolayı oldukça mutluyum. Bizler bir göreve talip olmayız. Bize nerede görev verilirse gider görevimizi en iyi şekilde yaparız. Biz sırtımızı kimselere dayamayız. Devletimiz bizim kutup yıldızımızdır. Malum 15 Aralık darbe kalkışmasından sonra da işlerimiz oldukça yoğunlaştı. Ancak biz verilen görevin layığı ne ise onu yerine getireceğiz. Burada çok kültürlü yapı mevcut ve bu özelliği ile Hatay, diğer iller arasından kolayca sıyrılıyor” ifadelerine yer verdi.

PARALELLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Hatay paralel yapılanma bakımından sağlıklı diyebileceğimiz kentler arasında diyen Tekne açıklamasının devamında, “Biz tüm kurumlara gerekenlerin yapılması için tebligat yolladık. Hatay’da da ülkemizde de elimize bir imkan geçti ve onları ülkemizden temizleyeceğiz. Burada da basın mensuplarının rolü oldukça önemli. Sizlerle her zaman irtibat halinde olacağız” dedi.

MAZMANOĞLU: RADYOLAR ÖNEMLİ ROL ÜSTLENDİ

RATED(Radyo Televizyoncular Derneği)Başkanı Nihat Mazmanoğlu ise burada radyo faaliyetleri ile ilgili Başsavcı Tekne’ye bilgi verdi.

Mazmanoğlu, “Biz RATED bünyesinde hizmet veren radyolarla hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizim bünyemizde de 4 radyo ve 1 gazete hizmet vermektedir. 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde Vali Ercan Topaca’nın bize bilgi vermesi ile bizler radyolarımızdan vatandaşları bilgilendirdik ve sokağa çıkmalarını, evlerinde ışıkları yakmalarını sağladık. Bu yüzden önemli bir görev üstlendik. Bundan sonra da devletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Başsavcı Tekne misafirlerini kapıda uğurladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol