Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Deva Partisi Hatay Il Başkanı Albayrak Oldu

Yayınlanma Tarihi : 07.07.2024 07:49 Bu haber 140 defa okundu

Deva Partisi Hatay İl teşkilatı, geniş katılımla gerçekleştirdiği birinci olağan genel kurulda, İhsan Albayrak Başkanlığındaki yeni yönetim seçildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Deva Partisi Hatay Il Başkanı Albayrak Oldu

Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, İl Başkanı İlker Eker, ilçe Başkanları ve delegelerin katılımıyla Deva Partisi Hatay İl Başkanlığı kongresi yapıldı. Kongrede, Deva Partisi Hatay İl Başkanlığı'na İhsan Albayrak ve Yönetim Kurulu üyeleri seçildi.Deva Partisi Hatay Il Başkanı Albayrak Oldu

Hatay İl teşkilatının yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine katlayan Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin "Hatay'a DEVA olacak İhsan Albayrak ve ekibine görevlerinde başarılar diliyoruz. Bir önceki il başkanımıza, kurucu il başkanımıza ve emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Deva Partisi'nin Hatay'daki yeni yönetimi, il genelinde partinin hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini ve bölgenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar geliştireceklerini kaydetti.

Deva Partisi'nin Hatay il teşkilatı, il başkanı İhsan Albayrak liderliğinde, partinin vizyonu doğrultusunda ilerlemeye devam edeceği mesajını verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol