Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremin Yaralarını çocuklarımızdan Siliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2023 21:17 Bu haber 177 defa okundu

Defne Çınar Kulübü Başkanı, Maşukluspor kurucusu yaşam koçu Göksel Arslan,  depremin yaralarını çocukların üzerinden silmek için turnuva düzenlediklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremin Yaralarını çocuklarımızdan Siliyoruz

Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da, gerçekleştirecekleri turnuva ile depremzede çocuklar depremin acı hatıralarını sporla silmeye çalışacaklarını belirtti.

Açıklamasına devam eden Arslan, "Depremin etkilerini çocuklarımız üzerinden bir nebze silerek bu şehrin yeniden inşasında zeki, çevik ve ahlaklı nesiller yetiştirip Hatay'ı eski güzel günlere döndürmek ve  ilimizi gerek ulusal gerek de uluslararası arası projelerde temsil edecek sporcular yetiştirmek amacıyla bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

ÇOCUKLARI SPORUN İÇİNDE TUTMAYI AMAÇLADIK

Çocukları sporun içinde tutmayı amaçladıklarını dile getiren Arslan, şöyle devam etti:

"Amacımız depremzede çocuklarımıza daha kaliteli zaman geçirtmek, onları sporun içinde tutabilmek. Sporla boş zamanlarını değerlendirmek, belki kabiliyetli olan çocuklarımız bu vesile ile sporla tanışmış olacak. Çocuklarımızı normal hayata döndürmek için spor rehabilite anlamında çok önemli bir araç, biz bunu sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz."

Arslan, "Depremin yaralarını çocukları üzerinden siliyoruz" turnuvasının 17-18-19-20 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini duyurarak, "Turnuvamızda, top sektirme, penaltı atışı ve futbol turnuvası programları yer alacak. Defne Sümerler HBB sahasında gerçekleştirilecek turnuvaya tüm halkımız davetlidir" dedi.

Turnuvada her gün 4 müsabaka oynanacak, 20 Haziran'da final maçı ile turnuva sona erecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol