Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremde Sahalarda Olmayanlar Kenti Yönetmeye Aday Oldu!

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2024 20:27 Bu haber 192 defa okundu

Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Antakya Belediye Başkan adayı olan Mehmet Yaşar Okay, siyasi hayatı boyunca hiçbir zaman doğruluktan vazgeçmediğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremde Sahalarda Olmayanlar Kenti Yönetmeye Aday Oldu!

Mehmet Yaşar Okay, gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"34 Yıllık Siyasi Hayatımda Amacım Memleketimize Nasıl Hizmet Ederim Düşüncesiyle Geçti.Siyasi Hayatımda Kaypaklık,Adam Satma ve İhanetleri Birebir Yaşadım ama Bildiğim Doğrulardan vazgeçmedim. 

Siyasette Kötü Örnekleri Görerek İyi Olarak Ne Yapmalıyım ki Vatandaşlarımızın İstek ve Taleplerini Çözmeliyim Diye Kendimde Bir Siyasi Duruş Belirledim. Halka Hizmeti Hakka Hizmet Düsturuyla Yola Çıktım.

Siyasi Ahlak ve Terbiye ile Kendimi Pişirdim. Hiç Bir Zaman Mücadeleden Vazgeçmedim. Depremde Sahalarda Olmayanlar Çıkıp Antakya'yı Yönetmeye Talip. Halkımız Sıkıntı Yaşarken,Sorunlarıyla Boğuşurken, Bize Yardım Edecek Kimse Yok mu Dediğinde SİZ Neredeydiniz Diye Sormazlar mı?

Hangi Yüzle Çıkacaksınız Halkın Karşısına?

Bizim Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır. Yaptıklarımızın Teminatı da İyi Günde Kötü Günde Yanında Olduğumuz Halkımızdır.

Bundan Önceki Gibi Tecrübe ve Birikimlerimi Ayırmadan,Ayrışmadan ve Ayrıştırmadan  Büyük Birlik Partisi Antakya Belediye Başkanı Adayı Olarak Sizlerle Paylaşmaya Karar Verdim. Memleketim Antakya'da Sizlerle Beraber ve Desteğinizle Yönetmeye Talibim. Ben Antakya Halkına İnanıyorum ve Güveniyorum. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol