Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremde Ailesini Kaybeden Nehir'i Mezuniyet Töreninde Yalnız Bırakmadı

Yayınlanma Tarihi : 06.08.2023 00:50 Bu haber 398 defa okundu

Haluk Levent, depremde bütün ailesini kaybeden İstanbul üniversitesi hukuk fakültesini bitiren, Nehir Karakuş mezuniyet törenine katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremde Ailesini Kaybeden Nehir'i Mezuniyet Töreninde Yalnız Bırakmadı

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Nehir Karakuş, üniversiteden mezun oldu. AHBAP kurucusu Haluk Levent, Nehir'i mezuniyet töreninde yalnız bırakmayarak büyük bir vefa örneği gösterdi. Karakuş geçtiğimiz gün aile WhatsApp grubuna yazdığı mesajla yürekleri dağlamıştı.

23 yaşındaki Nehir Karakuş’un ailesi deprem enkazında hayatlarını kaybederken Nehir Karakuş İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Nehir’e ünlü rock yıldızı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent eşlik etti. 

HALUK ABİSİ SÖZ VERDİ

Levent, Nehir Karakuş ile çektirdiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşırken "Deprem tüm ailesini, yakınlarını almıştı elinden. Hepimizi ağlatmıştı hikayesi. Kep töreni için Haluk abisi söz verdi. Ve az önce mezun oldu" notunu düştü. 

YÜREKLERİ DAĞLAYAN MESAJ

Nehir Karakuş geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından aile WhatsApp grubuna yazdığı mesajlar yürekleri dağlamıştı. Hayatını kaybeden ailesine mesaj atan Nehir, "Anne, baba, abla ben yarın mezun oluyorum. Sözümü tuttum. Dünden beri arıyorum açmıyorsunuz. Yarın kep törenine gelin olur mu? Sizi bekleyeceğim. Gözlerim sadece sizi arayacak" diyen Nehir herkesi hüzne boğmuştu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol