Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defneli muhtarlar hizmeti konuştu

Yayınlanma Tarihi : 30.07.2016 00:00 Bu haber 746 defa okundu

Defnenin 37 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ülke gündemi ve yerel konular hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman başkanlığında Balıklıdere Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, Defne Belediye Başkan Yardımcıları Derya Altunay ve İbrahim Güzel, belediye birim müdürleri ve defne mahalle muhtarları katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defneli muhtarlar hizmeti konuştu

YAMAN: MUHTARLAR MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR

Başkan Yaman ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda tüm mahalle muhtarlarının dilek ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Yaman muhtarlara daha iyi bir Defne için gece gündüz çalıştıklarını hatta bu mesainin büyük bir bölümünde zaten birlikte olduklarını ifade ederek “Değerli mahalle muhtarlarımızı mesai arkadaşlarımız gibi görüyoruz çünkü birlikte çaba sarf ediyor birlikte çözümler üretmek konusunda mücadele ediyoruz” dedi.

Başkan Yaman            “Defne belediyesi olarak İMAR soruna ağırlık veriyoruz” diyerek Defnenin asıl sorunun yol bakımı onarımı asfalt yada parke olduğunu düşünmediklerini bunların hızla çözümlenebilecek sorunlar olduğu söyledi. Başkan Yaman “ilçemizi bir kent haline getirecek en önemli çalışma  İmar planıdır. Çünkü imar planınız olmazsa yolunuz yol olmaz, şehriniz şehir olmaz, İmar planı olmadan yapılacak tüm planlamalar eksik ya da yanlış olur. Elbette yol ve kaldırımlar yapılıyor yapılmaya devam edecek ama bir kentin olmazsa olmazı sağlıklı bir imar planın oluşudur. Bu işe oldukça fazla mesai harcıyoruz.

Ayrıca yıllarca ihmal edilmiş bir bölge olan Defne’de yatırımcı kuruluşlarla işbirliği yaparak alt yapı çalışmalarını tamamlamalarını sağlamaya çalışıyoruz.  Şu ana kadar kentimize 12 tana yeni park kazandırdık bu konuda çalışmalara devam ediyoruz. “ dedi.

DEMİREL: MUHTARLAR ADINA BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDERİM

Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel “bir çok mahallenin bir birinden ayrı gereksinimleri ve sorunları var ancak tüm mahallelerimizde ortak olan sorunlarımız su ve kanalizasyondur. Defne Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda olmamasına rağmen bu konularda bizlere yardımcı olmaya çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a muhtarlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. Defne belediyesine ait tankerlerin gece gündüz su taşıdıklarına şahit olduklarını belirten Demirel, “sorunun çözümü bu olmasa da en azından günlük olarak sıkıntılara çözüm üretiyorsunuz” dedi.

Her fırsatta muhtarlarla bir araya gelmeye çalışan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a teşekkür eden Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel “muhtarlık bir gönüllülük işidir. Bizde Belediyemizin çalışmalarına gönüllülükle verdiğimiz desteğimizi sürdüreceğiz el birliği ile daha iyi bir Defne yaratmak için yanınızda olacağız” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol