Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DEFNE’DE FOTOĞRAF SERGİSİ

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2016 00:00 Bu haber 927 defa okundu

Yerelden ulusala, ulusaldan evrensele' sloganıyla bu yıl 10'uncusu kutlanan Uluslararası Çukurova Sanat Günleri geçtiğimiz gün Defne Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki etkinliklerle devam etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
DEFNE’DE FOTOĞRAF SERGİSİ

Sanatı tüm olumsuz gelişmelere rağmen halkla buluşturmakta kararlı olduklarını serginin açış konuşmasında belirten UÇSG Hatay Koordinatörü Mehmet Karasu, etkinliklere destek verenlere teşekkür ederken, bu yıl ki katılımın az oluşunun ülkemizdeki şiddet olayları ve asılsız bomba dedikodularından kaynaklandığını söyledi.

MİSAFİRLER SERGİYİ GEZDİ

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman'ın şehir dışında olmasından dolayı selam ve saygılarını ileten Defne Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Ali Solak da, 2014 yılında kurulmuş Defne Belediyesi'nin kültür ve sanata bakış açısının olumlu izlerini genç yaşta eğitilen çocukların gülen yüzlerinden gözlendiğini ifade ederek, Defne Belediyesi'nin toplumsal gelişimde önemli yer tutan kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceğini söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ayhan Yoğurtçu'nun fotoğraf sergisi ile Esra Funda Deniz Yahyaoğlu'nun ebru çalışmalarının sergisi gezildi. Daha sonra Fotoğraf Sanatçısı Cihan Kar, Hatay'dan kareler konulu slayt gösterisi sundu. Etkinliğe; Defne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karadaş, HAFSAD Dernek Başkanı Can Sautoğlu,  HAFİSAD Başkanı Cihan Kar, Fotoğraf Sanatçısı Necmi Burgaç, Yalova Kültür Grubu üyeleri ile sanatseverler katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol