Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DEFNEDE ANLAMLI ETKİNLİK

Yayınlanma Tarihi : 12.05.2016 00:00 Bu haber 1095 defa okundu

Defne Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

Paylaş Paylaş Paylaş
DEFNEDE ANLAMLI ETKİNLİK

Engelli gençlerin ve çocukların katılımı ile bir futbol şöleni düzenleyen Defne Belediyesi; Engelliler haftasında dezavantajlı gençleri bir araya getirerek farkındalığın artırılmasına katkıda bulunurken engelli gençlerin ve çocukların güzel zaman geçirmesine de imkân sundu.

Defne Belediyesi Dursunlu futbol sahasında gerçekleştirilen etkinlikte Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim alan gençlere yönelik düzenlenen etkinlikte futbol maçları yapıldı, müzik eşliğinde dans edildi.

ÇALIŞKAN: ETKİNLİK İÇİN TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Katılımcı rehabilitasyon merkezi yetkililerinden Sabri Çalışkan yapılan etkinliğin önemini işaret ederek “Defne Belediyesinin Engellilere yönelik yapmış olduğu bu anlamlı etkinlikte rehabilitasyon merkezlerine bağlı engelli öğrenciler bir arada olma şansı buldu ve çok verimli zaman geçirdiler. Sosyalleşmelerine büyük katkı sağlayan bu etkinlikten dolayı başta Defne Belediye başkanı Dr. İbrahim Yaman ve Defne Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

YAMAN: ENGELLİLERLE İLGİLİ ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Etkinlikle ilgili bilgi veren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Engellilerle ilgili sorunlar ve olumsuzluklar yalnızca engellileri ve ailelerini değil tüm toplumu ilgilendirmektedir. Bu bilinçle engelliler haftasının anlam ve önemine uygun faaliyetler yürütüyoruz. Empati yaparak ve samimi olarak Engellilerin karşılaştığı birçok dezavantajı ortadan kaldırılmak mümkündür. Farkındalık yaratan ve dezavantajlı grupları öne çıkaran etkinliklerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Dursunlu Futbol sahasında yapılan futbol ve eğlence şölenine Amatör Spor Kulüpleri başkanı Mehmet Öztürk, Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Yetişen, Defne Belediye Meclis üyeleri ve Defne Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol