Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DEFNE MECLİSİNE ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : 04.05.2016 00:00 Bu haber 961 defa okundu

Defne Belediyesi mayıs ayı olağan toplantısına Turunçlu ilk ve ortaokulu öğrencileri konuk olarak katıldılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
DEFNE MECLİSİNE ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Meclisi yapılan yoklama ve saygı duruşundan sonra açan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Mayıs ayı meclisimizi izlemek üzere gelen gençlerimizle birlikte bir meclis toplantısı gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sevgili gençler Belediye meclis toplantımıza katılarak hepimizi mutlu ettiniz, sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz” dedi.

Gündem maddelerine geçmeden önce Turunçlu ilk ve ortaokulu öğrenci meclisi temsilcisini başkanlık koltuğuna davet eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman meclis üyeleriyle birlikte Öğrenci temsilcisi Sude Naz Ezer’ in konuşmasını dinledi.

EZER: AMACIMIZ HOŞGÖRÜ BİLİNCİNİN OLUŞTURULMASIDIR

Öğrenci temsilcisi Sude Naz Ezer Defne belediye meclisine hitaben yaptığı konuşmasında

“Sevgili Başkanım,  Sayın Defne Belediye Meclis üyeleri mayıs ayı toplantısının demokratik havasını sizlerle birlikte paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Okul öğrenci meclisinin amacı; cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, biz öğrencilerden başlayarak toplumun her bireyini kaplayan bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesidir.

Bu deneyimi yaşamamıza fırsat veren başta Defne Belediye Başkanı Sayın Dr. İbrahim Yaman’a ve meclis üyelerimize bu çalışmayı organize eden öğretmenimize teşekkür ediyoruz “ dedi. Öğrenci temsilcisinin konuşması ardından meclis olağan gündemine devam etti. Meclisin sona ermesiyle belediye başkanı ve meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren gençler başkanla birebir sohbet edip mahalleleri ve okullarıyla ilgili taleplerini dile getirdiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol