Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne Çukurova belediyeler birliğine üye oldu

Yayınlanma Tarihi : 28.05.2016 00:00 Bu haber 707 defa okundu

Defne Belediyesi kurumsal kimliğini güçlendirmek, Yerel yönetimlerdeki gelişmeleri daha yakından takip edebilmek amacıyla Çukurova Belediyeler Birliğine üye oldu. Defne Belediye Meclisinin 04.05.2016 tarihli toplantısında Çukurova Belediyeler Birliğine üye olma kararı alan Defne Belediyesi yasal prosedürleri yerine getirerek Çukurova Belediyeler Birliğine katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne Çukurova belediyeler birliğine üye oldu

YAMAN: HİZMETLERİN KURUMSAL ALTYAPISI DA TAMAMLANIYOR

Birliğe katılımla ilgili bir açıklama yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “30 Mart 2014 yılında kurulan Belediyemiz hızla yapılanma sürecini tamamlayarak hizmet üretmeye başlamıştır. Defne Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen etkili ve verimli hizmetleri üretirken kurumsal alt yapısını da hızla tamamlıyor. Çukurova Belediyeler Birliğine üye olmaktaki temel amacımız yerel yönetimlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra belediyemizin kurumsal alt yapısını güçlendirmektir” dedi.

Defne Belediye Başkanın doğal üye olduğu Çukurova Belediyeler birliği meclisine, defne belediye meclis üyelerinden Ali Atakan, M. Ömer Dolar, Hasan Abdullahoğlu ve Sevcan Duran oy birliği ile üye seçildiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol