Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne belediyesi grup toplantısı yapıldı

Yayınlanma Tarihi : 05.01.2017 00:00 Bu haber 600 defa okundu

Defne Belediyesi Meclis Grup Toplantısı, CHP Defne İlçe Binasında yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne belediyesi grup toplantısı yapıldı

Meclis grup toplantısı öncesi yapılan istişare çalışmasının bu ay ki misafirleri, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu.

CHP Defne Meclis Üyelerini yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendiren CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur,  ilk defa bir İl Başkanlığı tarafından ilin ekonomik dosyasının çıkartıldığına değindi. İstihdam yaratmanın tek yolunun “Hatay’ın teşvik kapsamına alınması” olduğuna vurgu yapan Güzelmansur; partide örgütlenme çalışmaları ve Hatay genelindeki siyasi çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; katılımlarından ve verdiği bilgilerden ötürü Mehmet Güzelmansur’a ve meclis grubuna teşekkür ederek:  “Defne için çok güzel bir dönem başlıyor. Halkımıza layık olduğu kalitede bir kent oluşturma hedefimizde adım adım ilerledik. Yeni doğmuş bir kenti özverimizle, halkımızın sabır ve anlayışı ile büyüttük.  Çok özenerek, meşakkatli bir süreçte kaydettiğimiz bu çalışmaların meyvelerini almaya başlayacağız. 2017; Defnemizde,  altyapıların tamamlanıp, elle tutulur gözle görülür çalışmaların yapılacağı  bir yıl olacak.”  sözlerine yer verdi.

Defne’nin 2016 yılında gerçekleştirilen ve 2017’de projelendirilen çalışmalarından bahsedilen toplantı, birlik beraberlik mesajları içerisinde sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol