Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne 2103 Spor her zaman hedefi olan bir takım

Yayınlanma Tarihi : 15.02.2017 00:00 Bu haber 836 defa okundu

Defne 2013 Spor Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki, futbol dışında salon sporlarına da önem vereceklerini dile getirerek, “Engelli Spor Kulübü, Basketbol, Voleybol ve Halkoyunları gibi branşlarda da faaliyet etmek istiyoruz. Bunun için alt yapı çalışmalarına başladık” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne 2103 Spor her zaman hedefi olan bir takım

Başkan Oktay Küçükdüveyki, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, kulübü sadece futbolla sınırlı tutmayıp, salon sporlarına da yöneleceklerini söyledi.

Öncelikle bunun altyapısını oluşturacaklarını belirten Başkan Oktay Küçükdüveyki, şöyle konuştu:

“Futbolda alt kategorilerimizde Hatay’ın tüm yetenekli oyuncularını bir araya getirdik. Hepsi gelecek vaat ediyor. Defne 2013 Spor, futbolcu fabrikasına dönüşecek. Şimdiden gelecek sezonun takımı hazır, çünkü alttan sayısız gençler geliyor. Kulübümüz futbolla sınırlı kalmayıp, Engelli Spor Kulübü, Basketbol, Voleybol ve Halkoyunları gibi salon sporlarına da önem verecek. Şu anda bunun alt yapısını hazırlamaya çalışıyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onları spora yönlendirmek ve spor yaptırmak. Bu konuda yetkililerin de desteğini alarak, kulübümüzün futbol dışında salon sporlarında da faaliyet yapmasını sağlayacağız.”

BAL’I BİZDE İSTİYORUZ, SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
Başkan Oktay Küçükdüveyki, Defne 2013 Spor’un her zaman hedefi olan bir takım olduğunu belirterek, “Rakiplerimiz gibi bizde Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Kadromuzda bunun için müsait. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Play-Off Grubunda zevkli ve çekişmeli maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Çünkü birbirinden değerli takımlar var. Öncelikli hedefimiz centilmence mücadele etmek, spor ahlakına uygun bir şekilde temsil etmektir. Buradan sizin aracılığınızla şimdiden Play-Off’ta mücadele edecek takımlara başarılar diliyorum. Hak eden tarafın ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil etmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol