Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne 2013 Spor lige hızlı başladı

Yayınlanma Tarihi : 22.09.2016 00:00 Bu haber 911 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi’nin güçlü ekiplerinden Defne 203 Spor, ligin ilk maçında Serinyolspor’u 3-0 mağlup etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne 2013 Spor lige hızlı başladı

Bu sezon genç bir kadroyla mücadele eden Defne 2013 Spor, alt yapısından kazandırdığı 6 oyuncusundan 5 oyuncusu Milli Takım seçmelerine katılma başarısını göstermişti. Serinyolspor karşısında son 35 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen sahadan 3-0 galip ayrılan Defne 2013 Spor sergilediği futbolla da alkış topladı.

BAŞKAN OKTAY KÜÇÜKDÜVEYKİ’DEN TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki, yeni sezonda yeni ve genç bir kadroyla mücadele etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “97-98 doğumlu genç oyuncularla bu sezon Hatay’ımızın gençlerine yer verdik. İlk maçtaki oyun ve mücadele doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Ben emeği geçen yöneticilerimize, teknik heyetimize ve oyuncularımıza göstermiş oldukları özveriden ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

PLAY-OFF SİSTEMİ DEĞİŞTİ

Bu arada Başkan Oktay Küçükdüveyki önemli bir ayrıntıya dikkati çekerek, “Geçtiğimiz sezon açık ara puan farkı ile grupları lider bitirmiştik. Ama Play-Off’a kalan 4 takımla aynı 0 puanla lige başlayarak mağdur olmuştuk. Futbol İl Tertip Kurulu Başkanı Müfit Tatlı’ya bu mağduriyetimizi iletmiştik. Bu talebimiz geçen yıl için olmuştu, fakat İl Tertip Kurulu bunu yeni sezon için değerlendirerek, Süper Lig’de grupları birinci bitiren takımın Play-Off’a 3 puanla başlayacağını, ikinci sıradaki takımın 2, üçüncü sıradaki takımın 1 ve dördüncü sıradaki takımın da 0 puanla Play-Off’a başlayacağını bildirdi. Statünün geç de olsa değişmesi bizleri mutlu etmiştir. Buradan Futbol İl Tertip Kurulu Başkanı Müfit Tatlı ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol