Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Cumhur Ittifakı Olarak Tam Desteğimizi Sunduk

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2022 10:51 Bu haber 182 defa okundu

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi sonrası Cumhur İttifakı üyelerle birlikte basın açıklamasında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cumhur Ittifakı Olarak Tam Desteğimizi Sunduk

Başkan Yavuz, Cumhur İttifakı olarak itfaiye ve zabıta birimlerinde görev alan kardeşlerimizin en ücretleriyle ilgili en yüksek tavandan ödenmesi noktasında da cumhur ittifakı olarak tam desteğimizi sunduk dedi.

Hatay'ın lehine olan tüm kararları cumhur ittifakı olarak hiç bakmadan hatta birçoğunun komisyona bile göndermeksizin karar alıp yolumuza devam ediyoruz diyen Başkan Yavuz, yaptığı açıklamada “Hatay Büyükşehir meclis binası önünde saygıyla selamlıyorum. Bugün ekim ayı olağan büyükşehir meclis toplantımızı yaptık. Bu meclis toplantısının içerisinde yaklaşık 54 madde Hatay'a yeni olan tüm maddeleri görüştük ve bunları oy birliğiyle büyük bölümünü hatta tamamen oy birliğiyle onaylayarak çıktı. Bunlardan önemli olan bizim için önemli olan daha önce borçlanma yetkisi verdiğimiz özellikle Kırıkhan Reyhanlı. 

Bazı eksik kalan bölgelerimizdeki bozulan yolların asfalt sıcak asfalt yapılması noktasındaki verdiğimiz 150 000 000 ‘lik kredinin iller bankasından değil, bu kez özel bankalardan kullanılması yönünde onayımız tekrar yerine hatta 150 000 000 TL de iller bankasından büyükşehirler bu kredilerin daha kolay elde edilebilmesi için teminat mektubu verilmesi konusunda da tek yönlü sundu. 

Bunun yanında yine itfaiye. Ve zabıta birimlerinde görev alan kardeşlerimizin en ücretleriyle ilgili en yüksek tavandan ödenmesi noktasında da cumhur ittifakı olarak tam desteğimizi sunduk. Ben buradan tüm bu mevkilerde, bu makamlarda gecesini gündüzüne katarak çalışan kardeşlerimize de hayırlı uğurlu olsun. Yine dün olduğu gibi bugün de bugünden sonra da Hatay'ın lehine olan tüm kararları cumhur ittifakı olarak hiç bakmadan hatta birçoğunun komisyona bile göndermeksizin karar alıp yolumuza devam ediyoruz. Aldığımız ve alacağımız kararlar Hatay halkına hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinizi saygıyla, hürmetle cumhur ittifakı kurma adına selamlıyorum.” Dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol